Skip to main content

Op 6, 7 en 8 december sta ik op de EuropArtFair2019 in de Westergasfabriek in Amsterdam. 

Iedereen is hierbij van Harte Welkom! Ik ben te vinden in stand nummer 93

In mijn stand 93 breng ik:
– de gelimiteerde editie parfum: Marianne Venderbosch & M. Micallef 
armbanden uitgevoerd in 925 zilver en 925 zilver 22 karaat verguld 
– een klein aantal heerlijke sjaals met eigen ontwerp geprint op de natuurlijke materialen tencel voile en bamboe katoen 
– schilderijen gemaakt op Bali en tijdens mijn art residency in Portugal
– iPad tekeningen uitgevoerd in gemengde techniek.

https://www.europartfair.com

Private view

6 December 17.00-21.00 uur
De vernissage is een bijzondere en elegante kunstavond die de kunstliefhebber de eerste mogelijkheid biedt om kunst te kopen. Geniet van de hedendaagse tentoongestelde kunst, ‘meet and greet’ de geselecteerde kunstenaars die helemaal naar Amsterdam zijn gereisd voor dit unieke evenement. Er zullen kunstenaars uit meer dan 20 landen aanwezig zijn! Veel bekende ambassadeurs voor de kunst worden voor deze avond uitgenodigd. De vernissage is toegankelijk voor alle bezoekers. 

2 Comments

 • Maria Steenlage says:

  Mooi, jouw werk en alle plekken waar je naar toe reisde en je ziet er zelf ook prachtig uit! Ik neem al een aantal jaren regelmatig een kijkje op je site en nu dacht ik, tijd misschien voor dit berichtje. Soms dwalen mijn gedachten af naar Eindhoven, waar we samen de sociale academie-jaren beleefden. Vier jaar waarin we samen heel wat ondernamen en definitief afscheid namen van onze jeugd-in-een-dorpje.
  Weet je dat Io sono mia nog bestaat en dat ik samen met hen weekendjes uit ging en ook naar Egypte en Curaçao ben geweest? Te weten: Dorothé, Willo, Ivonne, José, Els, Yvon, Rita, Katja en Hilly. Met de laatste. 4 heb ik nog vaak contact. Zij bezoeken mij trouw. Sinds 3 jaar woon ik met mijn kat in een verpleeghuis in Zaandam. Ach. Lang verhaal ….. Ivon woont trouwens in Amsterdam. Contact zou ik leuk vinden.

  • sitewide says:

   Lieve Maria, of is het Aniram Egalneets? Hier Ennairam Schobrednev:)
   Dat was jouw idee, ik ben het niet vergeten.
   Ja, het lijkt mij leuk om je te komen bezoeken.

   Kun je mij bellen op mijn mobiele nummer of een whatsapp sturen?
   0639028749

   Dan spreken we elkaar daarna uitgebreid. Ik hoop dat deze link werkt, want ik kom niet zo vaak op mijn website (alleen als ik iets moet toevoegen) en krijg zelden berichten.

   Een fijn weekend!
   Marianne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.